Do

not

panic

call Anic.

Websites en applicaties

Betrokken ontwikkelaars

Open-Source programmeertalen

HOE

Onze service gaat verder dan alleen het ontwikkelen van een website. Wij zoeken naar de beste oplossingen voor uw probleem. Door onze klanten te betrekken in het proces en goed te luisteren naar de behoeften van uw doelgroep, leveren wij een succesvol resultaat. Of het nu gaat om websites, online winkels, management systemen, (mobiele) applicaties of totaal oplossingen, wij staan dagelijks voor onze klanten klaar om ervoor te zorgen dat zij met een gerust gevoel kunnen doen waar zíj goed in zijn.

Websites & CMS

Concept & Prototype

E-commerce systemen

(Online) Software

(Mobiele) Applicaties

Campagnes

ZO WERKEN WIJ

anic-plannen

PLANNEN

Uw eisen en wensen zullen als criteria meegenomen worden in het vooronderzoek, waarbij de doelgroep, doelstellingen en risico’s in kaart worden gebracht. In overleg zal er een keuze gemaakt worden voor een platform voor de ontwikkeling.

ONTWIKKELING

Als klant wordt u continue betrokken bij de ontwikkeling van uw project. Wij begrijpen dat gaandeweg nieuwe inzichten ontstaan en de beste ideeën altijd moeten groeien.

anic-ontwikkelen
anic-analyse

ANALYSE

Na oplevering van uw project meten wij met online applicaties en tools het gedrag van uw gebruikers op uw website of webshop, of meten wij het succes van uw campagne om de gewenste doelstellingen te behalen.

Wij maken o.a. gebruik van

Weten of wij uw probleem kunnen fixen?